Kyrkan på Kirunafestivalen!

Svenska kyrkan är varje år med på Kirunafestivalen med ett tält där vi serverar fika, har andakter, ljuständning och erbjuder trötta fötter att vila ett tag.

Kyrkans tält

Kyrkans tält, som är placerat längst upp mot Ferrum i Ferrumparken, är en lugn oas i festivalvimlet, där man kan sitta ned, ta en fika, prata lite eller kanske värma sig mellan konserterna. Tältet är öppet från kl 12 på festivaldagarna (Torsdag-Lördag) och stänger framåt 2-tiden på natten. I tältet säljs fika (kaffe/te samt kanelbullar) och rättvisemärkta produkter som choklad, kaffe, smycken och liknande.

Alla intäkter från fikaförsäljningen går oavkortat till Svenska kyrkans Internationella arbete, och vi brukar kunna lämna över mellan 20 000 och 30 000 kr varje år till denna hjälporganisation.

Svenska kyrkan Internationellt arbete >>>

Vårt arbete

För att kunna hålla öppet under festivalens alla dagar (och nätter!) behöver vi hjälp från frivilliga, som tillsammans med kyrkans personal håller tältets verksamhet igång.

Anmäl dig att hjälpa till på årets festival genom att klicka på länken nedan.

Hjälp till på festivalen >>>